Tamara Kerssens CoachingTarieven

Ik bied een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten aan om meer informatie te geven over mijn werkwijze en om te bekijken of ik iets zou kunnen betekenen in jullie situatie. Dit gesprek vindt via videobellen plaats.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor één sessie met een kind. Tijdens een sessie ga ik spelenderwijs met een kind in gesprek, afgestemd op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind. Deze sessie geeft mij in korte tijd veel inzicht in de belevingswereld van het kind.

Bij voorkeur zie ik kinderen vaker dan één keer. Dit versterkt de vertrouwensband tussen mij en het kind en op deze manier kan ik een nóg beter beeld kan krijgen van de belevingswereld van het kind en waar het eventueel hulp bij nodig heeft. De ervaring heeft geleerd dat voor de meeste kinderen 4 sessies al heel helpend zijn.

In de basis geldt dat de kosten betaald moeten worden door ouders. In veel gevallen is het mogelijk om een vergoeding via de Gemeente te krijgen of via een PGB. Dit gaat d.m.v. een huisartsverwijzing of d.m.v. een Perspectiefplan van bijvoorbeeld een Jeugdteam. Samen met jullie kan ik onderzoeken of dit voor jullie binnen de mogelijkheden ligt.

Kindsessie 90 euro
Oudergesprek 45 euro per half uur
Ouder-kindsessie 90 euro
Optie: evaluatiegesprek 45 euro per half uur
Optie: verslag in overleg
Optie: pakketprijs in overleg

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Voor kindsessies die niet in mijn eigen praktijkruimte plaats vinden bereken ik in overleg een meerprijs.