Tamara Kerssens CoachingMeisje, 9 jaar

Tamara is echt een hele lieve mevrouw en ik kan alles aan haar vertellen.

Jongen, 16 jaar

Door de gesprekken met Tamara ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten. Het was fijn om met haar overal over te kunnen praten en zeker te weten dat zij geen dingen aan mijn  ouders zou door vertellen zonder mijn toestemming.

Meisje, 8 jaar

Bij Tamara kon ik gezellig kletsen en we gingen vaak tekenen of knutselen. Dat was echt super leuk! Het was altijd fijn om naar haar toe te gaan, ik noem haar mijn praatjuf. Als ik me verdrietig voelde werd ik altijd weer vrolijk als ik bij haar geweest was.

 

Jongen, 14 jaar

Ik kan aan Tamara alles vertellen wat me dwars zit, dat is echt heel chill.

Meisje, 6 jaar

Bij Tamara is het leuk om met het zand en de poppetjes te spelen. Ik mag ook vaak bij haar tekenen en soms leest ze een mooi verhaal aan me voor. Ze maakt veel grapjes en is heel lief voor mij.

Meisje, 13 jaar

Bedankt voor de gezellige tijd, Tamara en dank je wel dat jij er voor mij was.

Jongen, 14 jaar

Ik heb het gevoel dat er eindelijk iemand naar mij luistert. Ik kan alles wat me dwars zit tegen Tamara zeggen zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze het door vertelt.

Meisje, 11 jaar

Het is gezellig bij Tamara. Ik voel me fijn als ik daar geweest ben en Tamara is heel lief. Ze kan goed praten en het is bij haar veilig om zelf te vertellen en praten. Ze kan ook duidelijk uitleggen en geeft me een waardevol gevoel en ze is heel grappig!

Meisje, 14 jaar

Ik dacht dat ik de enige was die soms heel boos is over de scheiding van z’n ouders en dat dat raar is. Tamara heeft me geleerd dat het heel normaal is en dat ik alles mag voelen.

Jongen, 13 jaar

Ik was bang dat je bij een Kindbehartiger alleen maar moeilijke gesprekken moet voeren maar dat is gelukkig niet zo. Tegen Tamara kan ik alles zeggen wat me dwars zit en soms doen we alleen maar een paar spelletjes en kletsen we over school of over voetbal. Het is altijd gezellig bij haar.