Tamara Kerssens Coaching

Meisje, 8 jaar

Bij Tamara mocht ik spelen met magisch zand en poppetjes en we gingen tekenen en kletsen. Dat was echt super leuk! Het was altijd fijn om naar haar toe te gaan, ik noem haar mijn praatjuf.

 

Jongen, 14 jaar

Ik kan aan Tamara alles vertellen wat me dwars zat, dat is echt heel chill.

Meisje, 6 jaar

Bij Tamara is het leuk om met het zand en de poppetjes te spelen. Ik mag ook vaak bij haar tekenen en soms leest ze een mooi verhaal aan me voor. Ze maakt veel grapjes en is heel lief voor mij.

Meisje, 13 jaar

Bedankt voor de gezellige tijd, Tamara en dank je wel dat jij er voor mij was.

Jongen, 14 jaar

Ik heb het gevoel dat er eindelijk iemand naar mij luistert. Ik kan alles wat me dwars zit tegen Tamara zeggen zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze het door vertelt.

Meisje, 11 jaar

Het is gezellig bij Tamara. Ik voel me fijn als ik daar geweest ben en Tamara is heel lief. Ze kan goed praten en het is bij haar veilig om zelf te vertellen en praten. Ze kan ook duidelijk uitleggen en geeft me een waardevol gevoel en ze is heel grappig!

Meisje, 14 jaar

Ik dacht dat ik de enige was die soms heel boos is over de scheiding van z’n ouders en dat dat raar is. Tamara heeft me geleerd dat het heel normaal is en dat ik alles mag voelen.

Jongen, 13 jaar

Ik was bang dat je bij een Kindbehartiger alleen maar moeilijke gesprekken moet voeren maar dat is gelukkig niet zo. Tegen Tamara kan ik alles zeggen wat me dwars zit en soms doen we alleen maar een paar spelletjes en kletsen we over school of over voetbal. Het is altijd gezellig bij haar.

Meisje, 10 jaar

Als ik bij Tamara binnen kom dan gaat mijn hart helemaal open en dan zeg ik uit mijn hart wat ik wil zeggen. Want ik kan alles zeggen tegen haar.

Jongen, 15 jaar

Eindelijk is er iemand met wie ik kan praten over de scheiding van mijn ouders zonder dat ik bang hoef te zijn dat iemand boos wordt of me uitlacht. Tamara luistert naar me en legt ook dingen uit. Ik ben nu 5 keer bij haar geweest en hopelijk kan ik nog vaker komen.