Tamara Kerssens Coaching

Van partnerschap naar ouderschap

Van partnerschap naar ouderschap

Een echtscheiding brengt allerlei emoties met zich mee en kan veel stress veroorzaken. Je toekomstbeeld valt in duigen en alles wat vertrouwd was wordt anders. Niet alleen voor jou en je (ex)partner, maar zéker ook voor jullie kinderen. Als partners kunnen jullie scheiden maar jullie blijven altijd samen de ouders van jullie kinderen. Om van partnerschap naar ouderschap te gaan is het belangrijk om afscheid te nemen van de oude situatie. Dit heeft tijd nodig en gaat niet van de één op de andere dag.

Als Kindbehartiger ben ik er speciaal voor jullie kinderen tijdens én na de scheiding. Tijdens een aantal kindgesprekken kunnen kinderen de scheiding spelenderwijs verwerken, ik bied een luisterend oor en beantwoord de vragen die bij hen leven. Uit ervaring weet ik dat het voor kinderen heel fijn is om hun verhaal kwijt te kunnen bij een vertrouwenspersoon die er speciaal voor hen is. Iemand met wie ze hun gevoelens kunnen delen zonder bang te zijn dat ze iemand kwetsen.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Neem dan gerust contact met mij op! Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.